mina detaljer

Aprilglimtar

Nu är det bara dagar kvar av den månad som jag har fyllt med en massa härligt. Låt oss titta på de aprilglimtar som har glittrat lite extra.


Årets första riktiga vårmånad inleddes med en helg tillsammans med familjen i Stockholm där vi bland annat strosade omkring i Gamla stan i gränden med det finaste namnet. På kvällen fick vi sedan drömma oss bort till den plats där vi har spenderat många av våra somrar tillsammans, nämligen Grekland. Detta genom att njuta av god mat och underhållning på Mamma Mia The Party. 


Jag har även hunnit med att fira ett gäng födelsedagar. På min systers födelsedagsfirande var dukningen såhär fin och färgglad och födelsedagsfikat smakade därför lite extra gott. Det berodde alltså inte enbart på de syltkakor och kokostoppar jag bakat.. (var ju tvungen att få in det någonstans, hehe).


Någon helg senare flyttade vi ut våra balkongmöbler, vilket måste det allra tydligaste vårtecknen av dem alla? Här låg jag en stund och läste ett nytt härligt magasin, drack kaffe och lyssnade på musik medan jag kände solen värma min vinterbleka hud. Lycka!

Sedan blev det påsk och den första lediga dagen spenderade vi på Östergötlands näst högsta topp- Omberg. Här ville mina äventyrliga kompisar att sitta på en bergsknalle lite väl nära stupet enligt mig (ja eller sluttningen då kanske, men ändå..) och inte på det lediga bord som lockade ett par meter upp. Allt gick dock bra, så ni kan andas ut..

Sedan får vi självklart inte glömma att April även var månaden då jag (och alla sveriges invånare, hehe) fick försmak av sommaren och äntligen kunde vinka hejdå till allt vad vinterkläder heter.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas