mina detaljer

Ingredienserna för en perfekt påskhelg

Sommarvärme, långledigt, familjehäng och utomhusliv- det är ingredienserna för ett perfekt påskfirande och detta helt utifrån hur min påsk såg ut det här året. Påsken inleddes med en ledig fredag som jag, S och ett par vänner spenderade på Omberg där vi gick en tretimmars-promenad, grillade korv och fikade på en bergsavsats med ett spegelblankt Vättern som enda utsikt. Efter ett kort stopp hemma för att byta om till klänning (utan strumpbyxor pga 25 gradig värme!!!) så begav vi oss sedan hem till min familj för påskfirande där en supergod buffé väntade. Man kan nästan se hur lycklig jag var över att äntligen få gå barbent, hehe. 

På påskafton begav vi oss hem till Uppsala och S familj, där vi gick en påskäggspromenad till min stora glädje (ingen riktig påsk utan letande av påskägg!) åt ännu mer god mat, gick promenader, spelade kubb och bara låg på en filt och solade. 

Att helgen sedan avslutades med att vi kom hem till ett Linköping där körsbärsträden slagit ut var pricken över i:et. Jag skrek när jag fick se de rosa träden och S hoppade till och undrade vad som hade hänt, haha. Tack för denna påskhelg nu ska jag gå ut i solen och njuta lite mer.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas