mina detaljer

Vårregn, färgkoordinerade bokhyllor och en social media detox.

Den här helgen har jag..

* bevisat att det inte bara är tonåringar som kan sova hur länge som helst, genom att som snart 26-åring sova till 10.30! (Gammal bild från min förra lägenhet)

* strosat runt på stan med mamma och kollat på massor av fint. 

* flytt någon som måste räknas som vårens första regn och istället njutit av en god kopp kaffe och kaka på ett mysigt café.

* legat ute på balkongen och läst min mysiga bok "Drömmen runt hörnet". Hur mysig titel?* grillat hemma hos mina föräldrar och även hunnit med att titta lite drömskt på deras färgkoordinerade bokhylla.

* haft en "social-media-detox" från fredagkväll till söndagkväll och har faktiskt inte saknat det alls särskilt mycket. Men visst måste jag erkänna att det kliade lite i fingrarna när jag läste om kontot som det tipsades om i min nyinköpta inredningstidning. Då och då har jag även fått stoppa mig själv när fingrat reflexmässigt har varit på väg att klicka sig in på den välbekanta ikonen. Kanske var det även detta detox som resulterade i att jag sent igårkväll fick ett ryck och gjorde citronsaft samt planerade veckans matinköp. Eller att jag nu efter att ha hängt på balkongen ett tag och ville få en paus från solen (kom denna mening från mig??) började baka? Hm, detta tål att tänkas på. Just nu känner jag för att ha en social media i alla fall en dag varje vecka. 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas