mina detaljer

En tjuvtitt i min telefon

Min trogna följeslagare. Jag bär med mig den i stort sett överallt- på jobbet, på gymmet och i hemmet. Jag ägnar den högst troligt allt för mycket av min tid och här kan du hitta det mesta: sms, kontakter, mail, samtalshistorik och en hel del bilder. Så självklart är mobilen högst personlig och en förlängd del av mig själv. Därför tänkte jag att ni skulle få tjuvtitta i min..

1. Den mest använda appen i min telefon- Instagram.

När jag jobbar med sociala medier så är det kanske inte så förvånande. På Instagram sköter jag tre konton. Mitt yrkesrelaterade, mitt privata och det konto jag har tillsammans med min syster (systrarnalini). På systrarnalini delar vi med oss av allt som inspirerar och sätter guldkant på vår vardag (In och följ!!). Så varför denna app slukar en hel del tid kanske ni förstår.

 2. Senast skickade snapchatten: Från simhallen!

Jag snappade senast från simhallen där jag några sekunder efter att denna bild knäpptes dök ner i ett 29-gradigt varmt vatten (när är det ens så varmt i en simhall? Underbart!) och simmade en sisådär 40 längder tillsammans med min pappa. Bästa!

 3. Min kamerarulle i en bild: En klockbild från Carl Edmond.

När man jobbar med klockor samt sociala medier så är detta oundvikligt, det blir helt enkelt en hel del skärmdumpar. Detta är förövrigt en klocka som jag gärna skulle ha i mina ägor (så här får ni tips till ert nästa klockköp!) men just nu är det köpstopp på klockor för mig. Att jag inte har tröttnat på klockor med mitt jobb är ett mirakel.. 

 4. En app jag inte klarar mig utan: Östgötatrafiken och telefonens väderapp!

Då jag pendlar till mitt jobb till 90% kollektivt, resten av procentandelen kör jag (dvs. de dagar då jag värdesätter att sova ett par minuter längre) samt en dag så jobbar jag hemifrån..  Hm, blir kanske mindre än 90%? Ska vi säga 80%? Med mina Matte B- kunskaper stannar vi där, vid chansningar.. I allafall denna app behövs helt enkelt för att kolla så tågen går som de ska. Den här vintern har det faktiskt gått som tåget (hehe) i stort sett varje dag, men nu jinxar jag, för jag ska ju faktiskt pendla i två veckor till så mycket kan fortfarande hända. Efter dessa veckor får appen i alla fall vila då jag ska börja nytt jobb! En annan app jag kollar varje dag är väderappen och jag blir då löjligt lyckligt när jag får se solsymbolen. Så den här veckan klagar jag inte..

 

5. Senast lyssnade podcasten: Trettio plus trevar.

Trots att jag varken är trettio (tack och lov, då åldersångesten redan gjort sig påmind, trots mina 25 bast..) så är detta en podd som jag gillar väldigt mycket. Enligt deras egna beskrivning pratar de om barn, karriär, nostalgi, samtidsoro och kronisk "vad fan ska jag bli när jag blir stor"-känsla. Jag lyssnar även på "Billgren Wood" som enligt dem själva "Spanar mot nästa avokadomacka, William Morris-taper och fredagsbukett.  Även Säker Stil-podden med Ebba Kleberg von Sydow och Emilia de Poret är en favorit. De pratar enligt dem själva om ”Trender, stiltips och annat som gör livet värt att leva..”. Detta är en podd som ofta får mig att skratta högt! Ser ni något gemensamt tema bland mina poddar måntro? Hehe..

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas