mina detaljer

Slutet på en kärlekshistoria

Del 1: En blixtförälskelse. (Publicerat 15/5-2017). 

I lördags blev jag blixtförälskad. Det var inget jag hade planerat utan något som bara hände, men att slänga ut min nuvarande var jag inte riktigt redo för. Det steget kändes för stort att ta. Men jag kunde inte motstå frestelsen och blev totalt golvad. Jag tänkte därefter att det kanske inte skulle vara så dumt att ha två ändå eftersom jag då har möjligheten att byta när jag har tröttnat på min gamla. Eller om jag flyttar till en större lägenhet så behöver de inte ens träffa varandra, de kan få varsitt rum. I en utopi skulle de såklart trivas bra ihop och inte ha något emot att stå sida vid sida, men tills att den dagen kommer, får min nya kärlek snällt vänta på sin tur. Först måste jag få längta lite. Efter min rosa sammetssoffa. 

 

Del 2: Slutet på en kärlekshistoria 

Efter nästan två år med distansförhållande så tog jag idag steget och avslutade relationen. För det funkade inte längre, trots att jag var kär. Timingen mellan oss hade hela tiden varit fel och jag hade helt enkelt inte plats för dig i mitt liv. Det var med en tår i ögat som jag såg dig försvinna bort från mig på gatan, men det kändes också skönt. Det var rätt för oss båda. Vi fick aldrig den kärlekshistoria vi hoppats på men jag är ändå glad att jag vågade hoppas och tro på oss in i det sista. 
Men att du skulle gå vidare så snabbt det hade jag inte räknat med dig när jag såg dig utanför mitt fönster med nytt sällskap som du skulle följa med hem. Samtidigt så visste jag att när du var ute på marknaden igen så skulle det så småningom hända. För det är oundvikligt, du är speciell och nu har du någon som kan ge dig den kärlek du är värd. Den kärlek jag aldrig kunde ge dig och det är jag glad för. Min älskade rosa sammetssoffa. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas