mina detaljer

Askar, pennburkar och inspirerande urklipp!

Bilder fotograferade på Bomässan i Vallastaden (2017) samt från min mammas skrivbordshörna.

Förra veckan började jag på nytt jobb, men tyvärr hann jag inte jobba så många dagar innan jag åkte på en rejäl förkylning. Så därför har jag ännu inte hunnit fixa iordning min arbetsplats på kontoret med allt som behövs för att göra det extra trivsamt och inspirerande. Men det är i allafall såhär jag tänkter när det väl blir dags för det!

1. Pennburkar fyllda med favoritpennor. För ja, ett gäng sådana har man. För mig är exempelvis en stiftpenna viktig (gillar inte att skriva med vanliga blyertspennor) ett gäng Stabilo-pennor i de allra finaste färgerna, en Muji-penna i svart för att skriva ner de snabba idéerna som ibland bara kommer.

2. Inspirerande kort och urklipp. Kan vara det sista lilla som behövs för kreativiteten ibland och ibland behövs helt enkelt bara något att vila ögonen på.

3. Askar och korgar. Behöver nödvändigtvis inte innehålla något särskilt. Men där man ju till fördel annars samla sånt man behöver men som man inte vill ha liggandes framme. 

4. Växter. En vas med snittblommor, en krukväxt eller en stor palm. Något grönt ger extra energi.

5. Fina anteckningsböcker i olika utformande. En "To-do-list", en anteckningsbok med randiga sidor, en med blanka för att skissa på, en med prickiga. Ni fattar grejen. En för varje tillfälle. 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas